Köszönet Hortobágynak!

Az idei, azaz a 127. Hortobágyi Hídivásár az elmúlt évtized leglátogatottabb rendezvénye volt. Az elmúlt években az időjárástól függően tizennyolc vagy huszonöt ezernyi vendéget fogadtunk. Az idei négynapos rendezvényen több mint harminc ezer (!) vendég fordult meg a vásáron, tíz ezer gépjárművet parkoltattunk.
Sokan, nagyon sokan serénykedtek: jegyárusok, takarítók, jegyellenőrök, járműirányítók, köztisztasági felelősök, rendezők, koordinátorok, hoszteszek, beléptetők, felfestők, adminisztrátorok, marketingesek, kasszások, számlaírók, pénzügyi elszámoltatók, éjszakások, őrzők, biztonságiak, villany- és vízszerelők, hangosítók, fellépők, biztonsági őrök, mentők, tűzoltók, rendőrök, szállásoltatók, étkeztetők, programot szolgáltatók, idegenvezetők, árusok, újságírók, blogosok, stb.. Mindannyiójuknak köszönjük!
Ám azt sem feledhetjük, hogy másfélezres lélekszámú településünk lakói a vendégsereg hozta kényelmetlenségeket türelemmel és megértéssel viselték! Köszönjük!
Ezen a hétvégén minden hortobágyi lakosra húsz vendég jutott! Más települések nem titkolt irigységgel tekintenek ránk, viseljük méltósággal…

Gencsi Zoltán, alpolgármester

x GINOP