Hortobágy Község weboldala

Felhívás

Hortobágy Község Önkormányzata az alábbi képzési lehetőségre szeretné felhívni a hortobágyi lakosok figyelmét:

Az EFOP-1.5.3-2016-17-00021 azonosítószámú „Humán szolgáltatások fejlesztése Hajdúnánáson és vonzáskörzetében” című projekt résztvevőjeként hátrányos helyzetű munkavállalók számára 5 modulból álló, összesen 150 órás „Kompetencia képzést” indít várhatóan 2020. október 5-i kezdettel a Titi Éva Faluházban. A tanfolyamot sikeresen teljesítő hallgatók (akikkel az önkormányzat tanulmányi szerződést köt) egyszeri nettó 61.000.- Ft-os tanulmányi ösztöndíjban részesülnek. A csoport maximális létszáma 12 fő.

Tovább olvasom »

TRV Zrt. tájékoztatója

Rögzítve: 2020. szeptember 7.

Tűzmegelőzési ismeretek – felmérés

Rögzítve: 2020. július 8.

Az Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség (OTF) a lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérése és fejlesztése céljából online felületen kitölthető interaktív tűzvédelmi teszteket készített, illetve továbbiakat készít.

Az állampolgárok az interaktív kérdőívek kitöltését követően a megadott válaszokhoz kapcsolódóan tájékoztatást kapnak szöveges, és/vagy videó formájában az adott témáról. A lakosság által megadott válaszokat az online kérdőív rendszere gyűjti és rögzíti, így azokat az

OTF munkatársai feldolgozzák, értékelik, mely segítséget nyújt a lakosság tűzvédelmi tudatosságának további fejlesztéséhez.

A tűzvédelmi tesztek felülete a BM OKF honlapjának kezdőoldaláról, vagy az alábbi linkről elérhető:

https://katasztrofavedelem.hu/35456/tuzvedelmi-tesztek

Szúnyogírtás – 2020. július 8.

Rögzítve: 2020. július 6.

Az alábbi dokumentumban letölthető az afrikai sertéspestis miatt fertőzött terület bővítését elrendelő HBMI-i Kormányhivatal határozata:

Aki a virágot szereti…

Rögzítve: 2020. június 11.
2020-ban sem maradhat el a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny – ezúttal magánszemélyek pályázatait várják.
 
Az idei megmérettetés célja megmutatni, milyen szépek hazánk balkonjai és előkertjei, ugyanis most a virágos erkélyek és előkertek mérik össze szépségüket.
 
Pályázni 6 db balkonkerti/előkerti fotóval és egy legfeljebb 400 karakteres leírással lehet, 2 kategóriában („Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert”). 
 
A fotókat július 1-jéig várják a palyazat.viragosmagyarorszag.hu weboldalon (a regisztrációt követően), ahol további részletek is találhatók.  

A Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni.

A kialakult gazdasági helyzetben sok ember megélhetése került veszélybe. A honvédség őket is szeretné megszólítani, biztos megélhetést és kiszámítható pályaképet kínálva számukra. A toborzás folyamatos országszerte, a szakemberek azonban arra kérik az érdeklődőket, hogy első körben lehetőség szerint inkább telefonon vagy e-mailben keressék őket, elérhetőségeik megtalálhatók a www.hadkiegeszites.hu oldalon.

         Fotó: Veres Dénes t. zászlós

Az érdeklődők kétféle szolgálati forma közül választhatnak: a szerződéses katonai szolgálat folyamatos munkaviszonyt biztosít, míg a tartalékos szolgálat azoknak szól, akik tanulmányaik vagy meglévő munkahelyük mellett szeretnének részt vállalni a honvédelmi feladatokból. A jelentkezési feltételek közt szerepel a magyar állampolgárság, az állandó belföldi lakóhely, a betöltött 18. életév, a büntetlen előélet, valamint az egészségügyi, fizikai és pszichológiai alkalmasság.

A megbízható fizetésen és a béren kívüli juttatásokon kívül változatos munkakörülmények, valamint számos szakmai kihívás várja a leendő katonákat: nálunk a tehetségtől, a hozzáállástól és a kitartástól függ, hogy ki milyen sikeres lesz, a honvédség pedig támogatja a katonák további szakmai fejlődését. Sokan a katona szó hallatán egyből a terepen lévő, aktív harcoló katonára gondolnak, viszont a támogató beosztások (pl. ápoló, logisztikus, pénzügyes) ugyanolyan fontos szereppel bírnak és – nem utolsó sorban – lehetővé teszik a munkavállalóknak, hogy a korábban megszerzett civil képesítéseiket is hasznosíthassák.

Személyes jelentkezésre a megszokott rendben, hétfőtől csütörtökig 8:00-15:30 óra között, pénteken pedig 8:00-12:00 óráig van lehetőség. A toborzóiroda munkatársai kérik ügyfeleiket, hogy amennyiben a személyes ügyintézés mellett döntenek, előzetesen jelezzék érkezésüket telefonon, vagy elektronikus úton, elkerülve a járványügyi rendszabályok miatt előforduló várakozást.

 

Póczos Nikolett t. főtörzsőrmester

MAGYAR HONVÉDSÉG
KATONAI IGAZGATÁSI ÉS KÖZPONTI NYILVÁNTARTÓ PARANCSNOKSÁG
2. Katonai Igazgatási Központ
Cím: 4026 Debrecen, Péterfia u. 58/a; Telefon: +36 (52) 314-200; mobil: +36 (30) 815-0998
E-mail: hajdu.toborzo@mil.hu

Álláshirdetés – ügyvezetői pozíció

Rögzítve: 2020. június 8.

Az alábbi dokumentumban letölthető az afrikai sertéspestis miatt fertőzött terület bővítését elrendelő HBMI-i Kormányhivatal határozata:

Nemzeti Földügyi Központ hirdetménye

Rögzítve: 2020. május 14.

A Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében, a Magyar Állam tulajdonában és az NFK tulajdonosi joggyakorlási körében álló, három hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni.

https://epr.nfk.gov.hu/ oldal Dokumentumtár menüpont ÉRTÉKESÍTÉSI PÁLYÁZATOK almenüpontjában, vagy IDE KATTINTVA is elérhető hirdetmény és az ahhoz kapcsolódó ingatlanlista.

Nemzeti Földügyi Központ
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
www.nfk.gov.hu

Oldalak: 1 / 1412345...10...Utolsó »