Hortobágy Község weboldala

Állásajánlat – gondozó munkakör

Rögzítve: 2019. december 18.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
link a KÖZIGÁLLÁS-ra

új LEADER helyi felhívások

Rögzítve: 2019. december 16.

Megjelentek az új LEADER helyi felhívások a Magyar Államkincstár honlapján.

A felhívások címei:

– Helyi mikrovállalkozások beruházás ösztönzése
– Helyi turisztikai szolgáltatások fejlesztése, bővítése

A támogatási kérelmek benyújtásának kezdete: 2020.02.10.

Link:
https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/leaderbongeszo/leaderBongeszo.xhtml

Kiberbiztonsági tájékoztató

Rögzítve: 2019. december 9.

Balmazújváros – Jogsegély

Rögzítve: 2019. november 18.

Tisztelt Lakosság!

A MAVIR Zrt. beruházásában és az MVM OVIT Zrt. kivitelezésében megvalósuló Szabolcsbáka 750/400 kV-os alállomás építéséhez kapcsolódó Debrecen Józsa – Albertirsa 400 kV-os távvezeték – mint új hálózati alakzat -, 2019. november 15-én feszültség alá kerül.

A fenti időponttól az oszlopszerkezetekre felmászni, a vezetékeket megközelíteni “TILOS és ÉLETVESZÉLYES!”

Nemezeti Művelődési Intézet felhívása

Rögzítve: 2019. november 6.

2004. november 3-án egy 136 éve vágott centi végső darabját vágták le az akkor – és mindezidáig utolsóként – leszerelő sorkatonák hazánkban. Az 1868-ban bevezetett általános hadkötelezettséget felváltotta az önkéntes alapon történő szolgálatvállalás, a sorállományt a szerződéses katonák, a tömeghadsereget a professzionális haderő. A mai magyar haderőben szolgálók kizárólag toborzás útján kerülnek be a seregbe, amiért a megyei toborzóirodák felelősek országszerte. Debrecenben a Péterfia utcán lévő toborzó irodában évente közel 2000 fő fordul meg, ami azt jelzi, van érdeklődés a katonai szolgálat iránt. Erről beszélgettünk Nagy Zoltán alezredessel, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központ parancsnokával.

Tovább olvasom »

A Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdőben hétfő, kedd, szerda és csütörtöki napokon a hortobágyi lakosok az egész napos fürdő és szauna szolgáltatásokra 10%-os kedvezményt kapnak a gyermek, a nyugdíjas, a családi kedvezmények igénybevételén túl.
A kedvezményre való jogosultság igazolására elegendő a személyi okmányok (igazolvány és lakcímkártya) önkéntes bemutatása.
Az erről szóló megállapodást ma írtuk alá Szopkó Tibor ügyvezető úrral.
Minden hortobágyi fürdőzőnek kellemes pihenést kívánunk!

Gencsi Zoltán
alpolgármester

MEGHÍVÓ VÁLLALKOZÓI FÓRUMRA

Rögzítve: 2019. szeptember 23.

Elektronikai hulladékgyűjtés – Balmazújváros

Rögzítve: 2019. szeptember 23.

Az alábbiakban letölthető az Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft. III. negyed éves publikációja:III. negyedéves publikáció – Allergia

REGISZTRÁCIÓ

A nyári, őszi mezőgazdasági munkálatokra tekintettel felhívom a sertéstartó gazdák figyelmét, hogy a vaddisznóban előforduló afrikai sertéspestis megbetegedések miatt fokozott figyelmet kell fordítani a házi sertésállományok védelmére. A fertőzött vaddisznóval való érintkezés lehetősége miatt a mezőgazdasági területek, az onnan származó termékek óriási veszélyt jelentenek, jelenthetnek sertéseinkre. 

 A védekezésben elsődleges cél és feladat a vírus bekerülésének megakadályozása a házisertés állományokba, melyhez az alábbi intézkedések szükségesek a sertéstartók részéről:

Tovább olvasom »

Oldalak: 1 / 1112345...10...Utolsó »