Hortobágy Község weboldala

a Honvédelmi Minisztérium tájékoztatója

Rögzítve: 2020. április 6.

Tájékoztatnak, segítséget nyújtanak, és amennyiben szükséges, biztosítják a rendet – a katonák feladatai veszélyhelyzet idején

A veszélyhelyzetben jelentkező feladatok kapcsán a Magyar Honvédségnek, a magyar katonáknak kiemelkedő szerepe van abban, hogy folyamatosan segítsék, tájékoztassák és támogassák a magyar embereket.

Különösen fontos ilyenkor az összefogás, a társszervek kölcsönös támogatása, valamint az, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében bevezetett rendszabályokat mindenki ismerje és betartsa. A magyar emberek számíthatnak arra, hogy a katonák mindent megtesznek a biztonságuk szavatolása érdekében az élet minden területén, ahol szükség lehet a katonai képességek igénybevételére. Tovább olvasom »

Értesítés lomtalanítás elmaradásáról

Rögzítve: 2020. április 1.

Ezúton tájékoztatjuk az érintetteket, hogy Hortobágy Község Önkormányzata ingyenesen biztosít varrott szájmaszkot és gumikesztyűt minden helyi lakosnak, aki 65. év feletti vagy olyan krónikus betegségben szenved, ami miatt a COVID-19 járvány veszélyeztetettjének minősül. Kérjük, hogy igényüket munkanapon 8-12 óra között az (52) 369-021-es számon jelezzék! Kérünk mindenkit, tájékoztassa a környezetében lévő érintetteket, hogy minél több emberhez eljusson felhívásunk!

Jakab Ádám András
polgármester

Ebzárlat és legeltetési tilalom 2020.04.07-28.

Rögzítve: 2020. március 30.


 

MÁV tájékoztató

Rögzítve: 2020. március 30.

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2020. március 30-tól a COVID 19 koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel a belföldi és nemzetközi vonatok közlekedésében vasútvonalanként az alábbi változások léptek érvénybe:
108 Debrecen – Füzesabony
o A 6616 sz. Debrecen (14.00) – Hortobágy (14.50) viszonylatú vonat nem közlekedik.
o A 6636 sz. Debrecen (16.00) – Balmazújváros (16.29) viszonylatú vonat nem közlekedik.
o A 6613 sz. Hortobágy (15.03) – Debrecen (15.51) viszonylatú vonat nem közlekedik.
o A 6633 sz. Balmazújváros (17.22) – Debrecen (17.51) viszonylatú vonat nem közlekedik.

MÁV-START Zrt

Tisztelt Szülők!

A következő linken letölthető a nyilatkozat, melyen az óvodai, iskolai gyermekétkeztetési igényüket tudják bejelenteni a koronavírus által okozott, iskolai és óvodai zárva tartás alatt.
A kitöltött nyilatkozatokat kérjük a phhortobagy@gmail.com e-mail címre, vagy az önkormányzat épületének (4071 Hortobágy, Czinege J. u. 1.) emeletén  elhelyezett dobozba visszajuttatni szíveskedjenek!

Hortobágy Község Önkormányzata

ITT AZ ASP E-FIZETÉS

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

Az ASP e-fizetés szolgáltatással lehetőség van arra, hogy az állampolgár saját vagy más nevében elektronikusan lekérdezze és befizesse VPOS megoldás segítségével az önkormányzat által kivetett adókat, díjakat, illetéket az E-Önkormányzati Portál (OHP) weboldalon.

A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.
Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

(Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.)

Kérdés esetén keresse a balmazújvárosi önkormányzati adóhatóság munkatársait!

Koronavírus

Rögzítve: 2020. március 10.


Tisztelt Betegek!

Amennyiben fertőzött területeken járt, vagy kapcsolata volt valakivel, aki az érintett területről érkezett és ezt követően láz, légzési nehezítettség, köhögés jelentkezik, kérem, telefonon keresse fel háziorvosát vagy hívja a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámot, ahol a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása történik.

06-80-277-445             06-80-277-456

NE menjen Orvosi rendelőbe, váróba!
Tömegközlekedést NE használjon!
Maradjon otthon!

További frissülő hivatalos tájékoztatókat itt olvashatnak:
www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tájékoztatok Tovább olvasom »

Intézmény neve: Hortobágy Petőfi Sándor Általános Iskola és Kollégium
OM azonosító: 200932
Fenntartó: Hajdúböszörményi Tankerületi Központ
Intézmény címe: Hortobágy, József Attila utca 1/A.
Körzet: Hortobágy közigazgatási területe

Lehetőségek a haderőben

Rögzítve: 2020. február 27.

Több mint 15 éve annak, hogy Hazánkban leszereltek a mindezidáig utolsó sorkatonák. A tömeghadsereget felváltotta az önkéntes alapon működő professzionális haderő, a sorkatonákat pedig a hivatásos, szerződéses és tartalékos katonák, akik immár toborzás útján csatlakozhatnak a sereghez. Ennek apropóján kerestük fel az év első napjaiban a Debrecenben működő megyei toborzó irodát.

Tovább olvasom »

Gyümölcsfaoltás és Klíma-nap

Rögzítve: 2020. február 26.

Ökoturisztikai képzés – Hajdúvid

Rögzítve: 2020. február 17.

Tisztelt Érdeklődők!

A 2020. 02. 05-i lakossági fórum során hivatkozott pályázati felhívások az alábbi linkeken elérhetők:

1) a VP6-7.2.1.4-17 Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései felhívás és mellékleteinek elérhetősége: https://www.palyazat.gov.hu/vp6-7214-17-tanyk-hztartsi-lptk-villamos-energia-s-vzellts-valamint-szennyvzkezelsi-fejlesztsei

2) Tanyafejlesztési Program és Zártkerti Program elérhetősége és a hivatalos pályázat beadási és információs felülete:
https://tanya.hoi.hu/index_main1.php?id=&valid=&id2=&valid2=
A pályázat jelenleg nyitva, bármikor beadható 2020.április 01.-ig

INGYENES NYELVI KÉPZÉS

Rögzítve: 2020. február 6.

Állásajánlat – gondozó munkakör

Rögzítve: 2020. február 4.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
link a KÖZIGÁLLÁS-ra

Oldalak: 1 / 1312345...10...Utolsó »