Hortobágy Község weboldala

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

Rögzítve: 2019. április 24.

Hortobágy Község Önkormányzata a község teljes igazgatási területét érintően új településfejlesztési koncepció és településrendezési eszközök készítéséről döntött.
A településrendezési eszközök készítése során lehetőséget kíván biztosítani minden érdekelt számára, hogy a készülő tervekkel kapcsolatban észrevételt tehessen.
Az észrevételezési jogot a „partneri egyeztetés szabályai„ című önkormányzati rendelet tartalmazza, melyet e közlemény mellé mellékelünk. Kívánságra akár elektronikusan, akár papír alapon a készülő terveket bárkinek rendelkezésére bocsájtjuk az önkormányzati rendeletben szabályozott módon.
Aki az előkészítésben, ill. a véleményezési eljárásban részt kíván venni, kérjük, hogy szándékát levélben vagy e-mailben közölni szíveskedjék.

Hortobágy, 2019. április 23.

Vincze Andrásné
polgármester

 

Tisztelt Hortobágyi Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Gencsi Zoltán alpolgármester, minden hétfőn 13:00 és 15:00 óra között, a Polgármesteri Hivatalban fogadóórát tart!

Helyi Választási Iroda határozata

Rögzítve: 2019. február 15.

 

2019. 02. 12-én tartottuk Hortobágyon a Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpontjának nagytermében a „Hortobágy – Világörökségünk a Puszta” című, GINOP-7.1.9-17.2018.00024 azonosítószámú, 3 milliárd Ft támogatású projekt nyitórendezvényét.
Hortobágy település a Hortobágyi nemzeti park szívében helyezkedik el, az állat- és növényvilág, valamint a műemléki környezet és a pásztorkultúra egyediségének köszönheti hírnevét. A településünk ennek a páratlan világörökségi értéknek méltó fogadóközpontja szeretne lenni. Ehhez segít a most induló fejlesztés. Tovább olvasom »

Átfogó szervezeti és technikai fejlesztések, új, modern eszközök, növekvő illetmény. Ezekkel a szavakkal jellemezte nemrégiben a Magyar Honvédség jövőjét Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter. A Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program célkitűzése egy szellemiségében, kiképzettségében és eszközeiben is megújult, hatékony, ütőképes haderő létrehozása. A program része a katonai életpályamodell megújítása és a honvédség létszámának növelésével összefüggő toborzó tevékenység erősítése is. A honvédség számtalan lehetőséget és átjárható szolgálati formákat kínál a katonai pálya iránt érdeklődőknek. Nagy Zoltán alezredestől, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központ parancsnokától kérdeztük, hogy a „honvédség kapujában”, azaz a toborzóirodáknál mit tudnak ajánlani az érdeklődőknek. Tovább olvasom »

MEGHÍVÓ Megyei Vidékfejlesztési Fórumra

Rögzítve: 2019. január 30.

2019. évi hortobágyi rendezvények

Rögzítve: 2019. január 21.

április 27. – Szent György-napi Kihajtási Ünnep és Kézműves Vásár – Világörökségünk a Puszta napja

  • Helyszín: Hortobágy-Vásártér, Vízi színpad
  • Szervező: Hortobágyi Nonprofit Kft., Hortobágyi-Délibáb Nonprofit Kft., Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósága, Hortobágy Község Önkormányzata
  • Info. a rendezvényről: 52/589-110, 52/589-000
  • Info. a vásárról: 52/369-488
  • www.hortobagy.eu www.hnp.hu www.hortobagy.hu

Tovább olvasom »

TRV Zrt. tájékoztatója

Rögzítve: 2018. november 27.

HŐSÉGRIADÓ

Rögzítve: 2018. augusztus 22.

Oldalak: 1 / 912345...Utolsó »